Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Gent Downtown

Een auto huren in Gent voor een vakantie in eigen land? Reserveer dan nu eenvoudig een huurauto bij Alamo.be voor een vakantie vanuit België. U kunt zelf de keuze maken om eigen land te verkennen of de grens over te steken richting de buurlanden Nederland en Frankrijk. Daarnaast kunt u voor slechts € 3,50 per dag het eigen risico afkopen. Zo gaat u veilig en verzekerd de weg op en kunt u optimaal genieten van uw vakantie. Een auto huren in Gent voor een kort weekend of voor enkel een dag is ook mogelijk! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan op Alamo.be.

Het kan zijn dat deze locatie momenteel niet beschikbaar is. Boek de locatie via onze partner.

Auto huren in Gent

Voor de autohuurlocatie in Gent kunt u gemakkelijk een auto reserveren. Ontdek de mogelijkheden door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op deze manier zit u niet gelijk vast aan uw boeking. Na aanvraag van de offerte, zetten onze medewerkers van de customer service uw reservering, alleen als dit nodig is, in optie. Daarnaast betekent dit dat u genoeg tijd heeft om uw reservering definitief te maken. Uiteraard zonder extra kosten of verplichtingen. Wilt u toch de offerte omzetten in een boeking? Geen probleem, dit doet u vervolgens door uw offertenummer door te geven.

Verhuurlocaties België

Een auto huren in België kan vanaf verschillende verhuurlocaties. Zo kan je ook terecht bij de ophaallocaties, zoals in Oostende, Mechelen, Lier, Temse, Mons, Nivelles, Charleroi, Aalst, Tongeren, Hasselt, Zonnebeke, Oostkamp, Knokke en ook op meerdere locaties Brussel. Dit betekent dat u altijd dichtbij in de buurt een auto kunt huren voor een vakantie of weekend weg. Wilt u meer weten over alle locaties in België? Neem dan contact op met de customer service. Zij denken graag met u mee!

Waarom via Alamo.be een auto huren?

√ Een auto huren in Gent met een groot aanbod aan huurauto’s
√ Altijd bereikbaar buiten kantoortijden via het noodnummer
√ De benodigde verzekeringen zijn altijd inbegrepen
√ Daardoor altijd verzekerd van een huurauto ter plaatse
√ Eenvoudig de grens oversteken binnen Europa

Ophaallocatie Gent

In Gent bevindt zich de verhuurlocatie Downtown. Dit betekent dat u in het centrum van de stad de locatie kunt vinden. Bij aankomst tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van de huurauto. Vervolgens kunt u richting uw eerste bestemming rijden. Ook het huren van een auto bij Alamo.be zorgt ervoor dat u alle vrijheid en controle hebt over uw eigen veiligheid tijdens de vakantie. De verhuurlocaties hebben daarnaast allemaal een aangescherpt schoonmaakbeleid om dit te waarborgen. Heeft u nog vragen over een auto huren in Gent? Neem contact met ons op!

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •