Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Miami South Beach

Gaat u op reis naar Florida en wilt u uw verlof starten in Miami? Voor het beste tarief een auto huren in Miami South Beach kan u terecht bij Alamo.be. In vier snelle stappen huurt u een cabrio om te flaneren op het hippe South Beach of een comfortabele gezinswagen met airco om na Miami door te rijden naar het Everglades National Park. Alamo.be biedt u een ruime keuze aan huurauto’s, zodat de auto altijd aansluit op uw wensen en de wensen van uw reisgezelschap. Wilt u Florida verder ontdekken en de huurauto liever inleveren bij een ander verhuurkantoor in Florida? Dat kost niets extra bij Alamo.be!

Lees meer

Ontdek Miami South Beach en de omgeving met een Alamo huurauto

Miami South Beach is het meest zuidelijke strand van Miami Beach. De perfecte locatie om uw vakantie te starten met een huurauto van Alamo.be. Het meest bezochte deel van South Beach loopt vanaf 5th tot aan 15th Street vlak langs de beroemde straat ‘ Ocean Drive’. Locals rijden hier met de mooiste auto’s om bekeken te worden. Met uw huurauto heeft u ook de kans om daar te rijden! Een echte aanrader is om ook s’avonds een bezoekje te brengen aan Ocean Drive. De historische gebouwen langs de straat zijn fantastisch mooi uitgelicht. Vanuit South Beach kunt u gemakkelijk verschillende trekpleisters bezoeken zoals oa de Surfside bij North Beach. Een andere optie is om met uw huurauto vanuit Miami door te rijden naar de prachtige natuur van de Everglades.

Tip van een Alamo.be medewerker

Even genoeg van de drukte om u heen? Geen zorgen, ten zuiden van 5th street zijn prachtige stranden waar beduidend minder mensen komen. Hier zijn een pak minder hotels en restaurants waardoor de sfeer iets rustiger is. Helemaal in het zuiden van South beach vindt u South Pointe Park waar u een middagje kan wandelen en gemakkelijk een terrasje doen tussen al het groen.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Miami South Beach?

√ Een auto huren in Miami South Beach voor de laagste autohuur tarieven
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Geen kosten bij inleveren bij een ander kantoor in Florida
√ Het verhuurkantoor ligt pal in het centrum in Miami Beach op Collins Avenue
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Alle huurauto’s van Alamo hebben airconditioning

Waar in Miami South Beach kan ik mijn huurauto ophalen?

De afhaallocatie in Miami South Beach bevindt zich tussen 5th tot 70th Street langs Collins Avenue. Alamo is gelegen op 4332 Collins Ave, Suite-104. Alamo is tussen de 43e en 44e, aan de overkant van het Holiday Inn Hotel. Let op! Miami South Beach heeft beperkte openingstijden. Wilt u buiten de openingstijden een huurauto ophalen in Miami? Maak dan een reservatie vanaf Miami Airport. Deze Alamo locatie is 24/7 geopend.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MIAMI S BEACH COLLINS
4332 COLLINS AVE SUITE 104
MIAMI BEACH, (FL), 33140 USA

  8888266893
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
9:00 - 13:00
Zondag:
9:00 - 13:00

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •