Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Orlando Sanford Airport

Budgetvriendelijk een auto huren op Orlando Sanford Airport voor uw verlof in Florida? Reserveer uw auto via Alamo.be op de luchthaven Orlando Sanford en u kan uw huurauto direct ophalen als u geland bent. Vanaf deze luchthaven bent u binnen 30 minuten rijden in Orlando en binnen 45 minuten in Kissimmee. In Kissimmee vindt u alle spectaculaire pretparken van Florida. Het vliegveld van Orlando Sanford is een stuk kleiner dan Orlando Airport, maar geeft u het voordeel van geweldige dienstverlening en nu kunt nog sneller van uw huurauto ophalen. Alamo.be biedt de voordeligste prijzen in Amerika, inbegrepen onbeperkt aantal kilometers en de benodigde verzekeringen. U kunt dus gerust met uw huurauto naar Miami of de zonovergoten Keys rijden. Wilt u uw huurauto liever terug inleveren op de andere plaats in Florida? Dat kost u bij Alamo.be niets extra!

Lees meer

Tip van een Alamo.be medewerker

Orlando is een echte entertainment stad, dus vervelen is er uit den boze. Voor de Harry Potter fans is The Wizarding World of Harry Potter een aanrader. Zo kunt u de bekende plekken uit de film: Hogwarts, Hogsmeade en Diagon Alley bezoeken in het themapark. Sluit af met een ontbijtje in de Three Broomsticks. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan het bekende Disney World park in Orlando. Voor beide themaparken kunt u de kaartjes gemakkelijk vooraf bestellen.

Zoek de zon op in Florida en ontvang € 15,00 korting

Gaat u deze zomer de zon opzoeken in the Sunshine State Florida en heeft u uw vlucht geboekt via ArkeFly naar Orlando Sanford Airport, dan ontvangt u bij Alamo.be € 15,00 korting op uw huurauto. Gebruik uw vluchtnummer als actiecode in het boekingsproces en de korting wordt direct verrekend met de totaalprijs.

Waarom een auto huren op Orlando Sanford via Alamo.be?

√ De beste tarieven in Amerika
√ Een auto huren op Orlando Sanford en zonder kosten terug inleveren ergens anders in Florida
√ Groot aanbod autoverhuur kantoren in Orlando
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Alamo is de officiële partner van Disney World

Waar op Orlando Sanford kan ik mijn huurauto ophalen?

U kunt uw Alamo huurauto ophalen op Orlando Sanford. U vindt de receptie van Alamo op het vliegveld. Zodra u zichzelf meldt bij de receptie krijgt u de papieren en natuurlijk de sleutels en kunt u beginnen aan uw reis.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SANFORD INTL AIRPORT
8100 RED CLEVELAND BLVD
SANFORD, (FL), 32773 USA

  8443708305
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •