Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Pensacola Airport

Heeft u altijd al eens de “Sunshine State” Florida willen ontdekken? Reserveer dan vandaag nog uw huurauto in Pensacola via Alamo.be en geniet van dit tropische paradijs. Bij Alamo.be hoeft u geen extra toeslagen te betalen voor extra kilometers, doordat u altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Het maakt niet uit met hoeveel personen u deze fantastische reis wilt maken. Door het brede aanbod aan huurauto’s is er bijna altijd wel een die aan uw eisen voldoet.

Lees meer

Beleef Pensacola en omgeving met een Alamo huurauto

Pensacola is een klein stadje in het noordwesten van Florida. Het klimaat is subtropisch waardoor het stadje te boek staat als een paradijs voor watersporters. Het stadje ligt in de Pensacola Bay, een baai in de Golf van Mexico, en is daardoor ideaal voor duikers, snorkelaars, vissers en zeilers. Pensacola is door zijn ligging aan de Golf van Mexico een belangrijk opleidingscentrum voor de Marine Luchtvaartdienst. Toeristen kunnen in de stad het museum van de Marine en Luchtvaartdienst bezoeken. Daarnaast heeft de stad nog een aantal andere musea zoals het museum voor de handel, een kunstgalerij en kunnen mensen de vuurtoren bezoeken.

Tip van een Alamo.be medewerker

Verken Florida en begin uw roadtrip in Pensacola. Rijd vervolgens via Jacksonville en Orlando naar Miami. U zult tijdens deze roadtrip iets minder dan 1200 kilometer rijden. Als u een one-way reis binnen Florida maakt betaalt u geen drop-off kosten!

Waarom via Alamo.be een auto huren in Pensacola?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ Een one-way binnen Florida is zonder extra toeslagen
√ Ter plaatse een huurauto huren is vaak duurder

Ophaalpunt in Pensacola

Als u aankomt op de luchthaven van Pensacola, neem dan de lift naar beneden. Op deze verdieping is de bagageband gevestigd. Loop nadat u, uw bagage heeft gepakt naar de verhuurbalie van Alamo. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PENSACOLA REG ARPT
2430 AIRPORT BLVD
PENSACOLA, (FL), 32504 USA

  8443703977
Maandag:
7:00 - 23:30
Dinsdag:
7:00 - 23:30
Woensdag:
7:00 - 23:30
Donderdag:
7:00 - 23:30
Vrijdag:
7:00 - 23:30
Zaterdag:
7:00 - 23:30
Zondag:
7:00 - 23:30

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •