Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Jacksonville Airport

Heeft u altijd al eens een rondreis door Florida willen maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en start uw rondreis in Jacksonville in het noorden van Florida. Doordat u bij Alamo altijd een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers kunt u de gehele staat voordelig ontdekken. Naast het feit dat u zoveel kilometers kunt rijden als u wilt, zijn óók alle benodigde verzekeringen inclusief in het tóch al voordelige prijstarief.

Lees meer

Beleef Jacksonville en omgeving met een Alamo huurauto

Jacksonville is de grootste stad van Florida en ligt in het noordoosten van de staat. In de stad wonen bijna vijf keer zoveel mensen als in de hoofdstad van Florida, Tallahassee. De grootste toeristenattractie is het dertig kilometer lange strand. Met als meeste bekende stranden Neptune Beach, Atlantic Beach en Jacksonville Beach. Tevens wordt de stad doorkruist door de St. Johns River, waardoor er verschillende vormen van watersport mogelijk zijn zoals bijvoorbeeld kajakken, peddel boarden etc. In de buurt van de stad liggen meerdere natuurparken zoals bijvoorbeeld Jennings State Forest, Cary State Forest en het Nassau Wilfdlife Management Area.

Tip van een Alamo.be medewerker

Maak een rondreis met uw huurauto van noord-Florida naar zuid-Florida en bezoek de mooiste natuurparken en de meeste bekende steden met hun attracties. Ontmoet Mickey Mouse in het World Disney park in Orlando of probeer de krokodillen te spotten in het Everglades National Park in de buurt van Miami. Alamo biedt u de mogelijkheid om in Florida gratis uw auto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze in eerste instantie heeft opgehaald, u kunt er dus voor kiezen om uw auto op te halen in Jacksonville en deze terug te brengen in bijvoorbeeld Tampa, Ft. Lauderdale of Ft. Myers.

Waarom via Alamo.be een auto huren in Jacksonville?

√ Gratis one-way verhuur mogelijk binnen Florida
√ Alamo.be heeft een ruim aanbod aan huurauto’s met airco
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief in het prijstarief
√ Geen extra toeslage voor extra kilometers
√ Bij Alamo hoeft u niet al een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs

Ophaalpunt in Jacksonville

Als u aankomt op het vliegveld van Jacksonville neem dan de roltrap naar de eerste verdieping. Hier volgt u de borden naar de “bagage claim”. Haal uw bagage op en loop naar de Alamo balie. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u uw autosleutels.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
JACKSONVILLE, FL ARPT
2400 YANKEE CLIPPER DR
JACKSONVILLE, (FL), 32218 USA

  8338560893
Maandag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Dinsdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Woensdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Donderdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Vrijdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Zaterdag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59
Zondag:
0:00;6:00 - 0:30;23:59

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •