Logo Alamo.nl

Inloggen

De grens over met Alamo.be

Wilt u met uw Alamo.be huurauto de grens over? Dan is dit in de meeste gevallen uitstekend te doen. Toch adviseren we u om dit tijdens uw reservering aan een van de Alamo.be medewerkers te laten weten. Er is namelijk een aantal bestemmingen en maatschappijen waarbij u niet zomaar de grens over mag met uw huurauto. Gaat u toch de grens over waar dit niet is toegestaan, dan vervalt uw verzekering. In geval van schade kan dit problemen veroorzaken en uiteraard voorkomt u (en wij ook) dit graag.

De grens over met een huurauto

In Europa is het geen probleem om de grens over te rijden en ook in Amerika en Canada geldt dat u met uw huurauto de grens over mag steken. Maar het is bijvoorbeeld niet toegestaan om met een Alamo.be huurauto van Europa naar Noord-Afrika te reizen, of vanuit de USA naar Mexico. In Zuid-Amerika kan het voorkomen dat u dit bij het ophalen van de auto of zelfs bij het reserveren moet aangeven, omdat er kosten aan verbonden zijn.

Uw huurauto inleveren in een ander land

Het is in sommige gevallen ook mogelijk de huurauto in te leveren in een ander land. Voor Europa of Zuid-Amerika raden wij u aan contact op te nemen met het Alamo.be team voor meer informatie.

De huurauto ophalen in de USA en inleveren in Canada is in sommige gevallen toegestaan. Bijvoorbeeld SeattleVancouver of v.v. Of van Buffalo, Portland (Maine) of BostonVancouver. Neem contact op met een medewerker van Alamo.be voor meer informatie of om te reserveren.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •