Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Europa

Wanneer u zelf wilt bepalen waar u heen reist, dan is een auto huren in Europa een uitstekende oplossing. Buurlanden Frankrijk en Duitsland liggen in handbereik, maar misschien wilt u een keer wat anders? Wat dacht u van een rondreis door Scandinavië? Geniet van Danish pastries, lange zandstranden en het beroemde attractiepark Legoland, wanneer u door Denemarken reist. Vervolg uw weg naar Noorwegen en Zweden, waar u kunt wandelen, klimmen en zwemmen in de mooiste meren.  

Maak een roadtrip door Europa

In Europa liggen landen dichtbij elkaar. Europa is daarom een goede bestemming voor een roadtrip door meerdere landen. U kunt met de huurauto de grens over. De voorwaarden van uw huurcontract blijven geldig, ook in andere Europese landen. Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief. Zo hopen wij bij te dragen aan een onvergetelijke rondreis. Heeft u nog vragen over een auto huren in Europa? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.   

Kosteloos uw autohuur in Europa annuleren

We leven in tijd waarin we flexibel willen zijn. Flexibel in onze reisperiode én flexibel in de vakantiebestemming. Het liefst beslissen we pas kort voor vertrek. Wij begrijpen dat. U kunt daarom wanneer u boekt bij Alamo.be de huurauto tot 48 uur voor vertrek wijzigen of annuleren. Zonder opgaaf van reden. Sluit bij een auto huren in Europa onze afkoop annuleringsverzekering af. U ontvangt dan de volledige huursom retour. Geen reden meer om niet alvast voorpret te hebben van uw vakantie. Boek zonder risico uw huurauto via onze website.

Een auto huren in Europa via Alamo.be

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Moeiteloos de grens over naar ander Europese landen.
  • Ruim aanbod aan diverse verhuurmaatschappijen en huurauto’s.
  • Maak gebruik van onze afkoop annuleringsverzekering.           
  • Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

Start uw Europa avontuur in België

U kunt naar uw locatie binnen Europa vliegen en daar een huurauto ophalen. Een andere mogelijkheid is de auto te huren in België. U kunt vertrekken zodra u klaar bent. Kies een locatie in de buurt, haal thuis uw bagage op en u bent klaar om te gaan. Wel fijn om het aantal kilometers in de gaten te houden. De kilometers die u zonder extra toeslag kunt rijden, zijn afhankelijk van het aantal huurdagen. Vraag onze klantenservice voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •