Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Macedonië

Bent u van plan om binnenkort het mysterieuze Macedonië te bezoeken? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.be en begin uw reis in de hoofdstad van het land; Skopje. In Macedonië heeft Alamo twee verhuurlocaties in Skopje: één op de luchthaven en één downtown. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers en zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief, waardoor u zonder zorgen de weg op kunt. Als u wilt kunt u ook het eigen risico afkopen voor slechts €3,50 per dag. Op Alamo.be vindt u een breed assortiment aan huurauto’s waardoor er bijna altijd wel één tussen zit die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Ontdek Macedonië met een Alamo huurauto

Macedonië is gelegen in het midden van de Balkan. Het land wordt omringd door Bulgarije, Albanië, Griekenland, Kosovo en Servië en heeft daardoor geen kustlijn. Desalniettemin is het een prachtig land met meer dan vijftig meren, waar u in kunt zwemmen en zestien bergen die hoger zijn dan tweeduizend. Bezoek bijvoorbeeld het Ohrid meer, waar de meeste toeristische activiteiten plaatsvinden of ontdekt het nationale park van Mavrovo, waar u kunt mountainbiken, wandelen en in de winter zelfs kunt skiën of snowboarden. Als u voor Macedonië kiest, kiest u voor een land met een prachtige natuur en pittoreske dorpjes. De hartelijkheid van de mensen en het feit dat het nog een relatief goedkoop vakantieland is, maakt dit land tot een vakantiebestemming waar u geweest moet zijn!

Maak een roadtrip van Macedonië naar Griekenland

In het zuiden grenst Macedonië aan Griekenland. Hierdoor kunt u zonder problemen een roadtrip maken in zuidelijke richting. Begin uw reis in Skopje en rijdt via Thessaloniki naar de hoofdstad van Griekenland Athene. U kunt hier uw Alamo huurauto inleveren en daarna nog een aantal dagen genieten op één van de Griekse eilanden zoals bijvoorbeeld Kreta, Zakynthos of Santorini. Lees voordat u deze roadtrip maakt goed de algemene voorwaarden door.

Waarom een auto huren in Macedonië?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Breed aanbod aan huurauto’s
√ U kunt via Alamo.be voordelig uw eigen risico afkopen

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •