Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bulgarije

Bent u van plan om een auto te huren in het veelzijdige Bulgarije? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en ontdek het land waar u zowel een strandvakantie als een wintersportvakantie kunt houden! Om het voor u makkelijk te maken heeft Alamo in Bulgarije zowel verhuurlocaties op de grote vliegvelden als downtown. Bij Alamo.be huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief zodat en kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, op Alamo.be staat bijna altijd wel een huurauto die aan uw wensen voldoet.

Lees meer

Ontdek Bulgarije met een Alamo huurauto

Bulgarije is een land in Zuidoost-Europa. Het land grenst aan Roemenië, Servië, Macedonië, Griekenland en Turkije. Bulgarije is een bijzonder land, doordat u in de winterperiode in het westen kunt skiën of snowboarden en in de zomerperiode kunt genieten van een strandvakantie in het oosten in bijvoorbeeld de plaats Bourgas aan de Zwarte Zee. Als u in Bulgarije bent, bezoek dan zeker de hoofdstad Sofia, waar nog goed de invloeden van het communisme zichtbaar zijn. In de stad staat de prachtige Alexander Nevski Kathedraal die is gebouwd om de gesneuvelde Russische soldaten tijdens de Russisch-Turkse oorlog te eren. Deze stad ademt cultuur en is, vanwege het feit dat Bulgarije (nog) niet met de Euro betaalt, relatief goedkoop. In het oosten van het land vindt u de twee belangrijkste havensteden van het land genaamd Varna en Bourgas. Deze steden beginnen steeds meer te profiteren van het toerisme. De ligging aan de Zwarte Zee en het aangename klimaat spelen hierbij een belangrijke rol.

Maak een roadtrip door Bulgarije en Roemenië

Maak een roadtrip door Bulgarije en Roemenië. Begin uw reis in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije en rijd richting de Roemeense grens. Op ongeveer anderhalf uur van de grens ligt de hoofdstad Boekarest. Deze stad is enkele imposante gebouwen zoals het parlementsgebouw rijk. Rijd vervolgens vanaf Boekarest terug naar Bulgarije, naar de kustplaats Varna. Hier kunt u, uw huurauto inleveren bij een Alamo verhuurlocatie en vervolgens genieten van een heerlijke strandvakantie. Lees voordat u deze roadtrip maakt de algemene voorwaarden goed door.

Waarom een auto huren in Bulgarije?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Het eigen risico afkopen kost u slechts €3,50 per dag
√ Het aanbod aan huurauto’s in Bulgarije is breed

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •