Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Polen

Bent u van plan om Polen te bezoeken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.be en bezoek het land van: wodka, de duizend meren en Chopin. U huurt via Alamo.be altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers, waardoor u zonder extra toeslagen voor extra kilometers het hele land kunt ontdekken! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Daarnaast koopt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af.

Lees meer

Ontdek Polen met een Alamo huurauto

Polen is een uitgestrekt land in Midden-Europa. Het land grenst onder meer aan Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Oekraïne, Wit-Rusland en Litouwen. Polen biedt de toerist een mooie mix van natuur en cultuur. Bovendien heeft het land in het noorden een kustlijn van 524 kilometer. Polen heeft een aantal zeer fraaie steden zoals bijvoorbeeld Krakau, wat tot één van de mooiste steden van Europa gerekend wordt. De stad kwam als één van de enige in Polen ongeschonden de twee wereldoorlog door. Bezoek de prachtige grote markt van Krakau en de Wawelkathedraal. Op iets meer dan een uur rijden vindt u het concentratiekamp Auschwitz, dat vandaag de dag toegankelijk is voor publiek. Bezoek deze plek niet als u met (jonge) kinderen reist, aangezien het bezoeken van het kamp een zeer schokkende ervaring kan zijn.

Begin uw reis vanuit de hoofdstad Warschau

In het midden van het land ligt Warschau. Dit is de hoofdstad van Polen en tevens de grootste stad van het land. Hier vindt u prachtige paleizen en kerken. De skyline van de stad laat u zien dat de stad tevens zeer modern is. In het oosten van het land op de grens met Wit-Rusland kunt u het grootste restant van het Europese oerbos vinden. Hier kunt u als u geluk heeft zeer zeldzame dieren en planten vinden zoals bijvoorbeeld wolven, lynxen en edelherten. In het noorden van het land ligt de kustlijn van Polen. Als u naar het noorden gaat, bezoek dan zeker de prachtige stad Gdansk. In deze stad kunt u cultuur combineren met een strandvakantie.

Maak een roadtrip door midden-Europa

Maak een roadtrip door het midden van Europa en begin deze in Krakau, in het zuiden van Polen. Rijd via Ostrava naar het sprookjesachtige Praag in Tsjechië. Rijd vervolgens via Brno naar de hoofdstad van Oostenrijk genaamd Wenen. Rijd via Tsjechië weer terug naar Polen en lever uw auto weer in Krakau in. Dit is de ideale roadtrip als u van cultuur houdt! Lees voordat u deze roadtrip maakt goed de algemene voorwaarden op de website door.

Waarom een auto huren in Polen?

√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers
√ Het eigen risico afkopen kost slechts €3,50 per dag
√ Tarieven zijn inclusief luchthaventoeslagen
√ Ruime keuze aan huurauto’s op Alamo.be

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •