Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Orlando Hyatt Regency Hotel

Bent u van plan om een reis door Florida in de Verenigde Staten te maken? Reserveer dan nu uw huurauto in Orlando en haal uw Alamo huurauto op bij het Orlando Hyatt Regency Hotel. Dit gigantische hotel heeft maar liefst 32 verdiepingen en 1641 kamers. Deze toren is het op twee na grootste gebouw van de metropool Orlando! Vanuit de stad Orlando kunt u prachtige reizen maken met uw Alamo huurauto. Rijd bijvoorbeeld naar Jacksonville, de grootste stad van Florida. Of geniet van een dag op het strand van Daytona Beach.

Lees meer

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in het Orlando Hyatt Regency Hotel?

Vanaf het grootste dichtstbijzijnde vliegveld (Orlando International Airport), neemt u de snelweg SR 528 in westelijke richting. Neem vervolgens afslag 1 en ga in noordelijke richting op de International Drive. U ziet het hotel na ongeveer anderhalve kilometer ten noorden van de SR 528 aan uw rechterhand. In het hotel wordt u geholpen aan de balie van National (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Om het voor u makkelijk te maken heeft Alamo in Orlando nog verschillende andere verhuurlocaties.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
ORLANDO HYATT REGENCY
9801 INTERNATIONAL DR
ORLANDO, (FL), 32819 USA

  4072693048
Maandag:
CLOSED - CLOSED
Dinsdag:
CLOSED - CLOSED
Woensdag:
CLOSED - CLOSED
Donderdag:
CLOSED - CLOSED
Vrijdag:
CLOSED - CLOSED
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •