Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Oostende Downtown

Gaat u een auto huren in Oostende voor een vakantie in eigen land? Reserveer dan nu uw huurauto vooraf via Alamo.be. Ontdek de voordelige All-in prijstarieven, waarbij alle benodigde verzekeringen en lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen. Het voordeel van een auto huren in Oostende, is dat u zelf de controle hebt over de veiligheid van uw autovakantie. Het maakt niet uit of u in België blijft of de grens oversteekt. Een auto geeft u de vrijheid om overal naartoe te rijden wanneer u dat wilt. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan op Alamo.be. 

Het kan zijn dat deze locatie momenteel niet beschikbaar is. Boek de locatie via onze partner.

Auto huren in Oostende

Wist u dat u voor slechts € 3,50 per dag het eigen risico kunt afkopen bij Alamo.be. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van uw vakantie door het afsluiten van de No-Risk garantie. Het mooie is dat u ter plaatse geen extra verzekering hoeft te sluiten omdat u via deze garantie goed bent beschermd. Of u nou naar Nederland, Frankrijk of in eigen land blijft rijden. Tijdens uw autoreservering op de website kunt u dit eenvoudig aangeven. Heeft u nog vragen over de No-Risk garantie? Neem dan contact op met de customer service! 

Verhuurlocaties in België

Naast een auto huren in Oostende, kunt u er ook voor kiezen om een auto te huren vanaf Brussel, Hasselt of Mechelen. Alamo.be heeft meer dan 15 verschillende locaties in heel België. Op deze manier is er altijd een locatie bij u in de buurt om een auto te huren. Of dit nou voor een kort weekend in eigen land of voor een lange vakantie in Europa is. Benieuwd naar alle locaties en de mogelijkheden? Bekijk dan het aanbod of neem contact op met de customerservice. Zij helpen u graag bij vragen! 

Waarom via Alamo.be een auto huren?

√ Een auto huren in Oostende met een groot aanbod aan huurauto’s
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Goedkoop het eigen risico afkopen met de No-Risk Garantie
√ Gemakkelijk de grens oversteken binnen Europa
√ Altijd bereikbaar buiten kantoortijden via het noodnummer

Ophaallocatie Oostende

Bij Alamo.be kunt u eenvoudig de huurauto ophalen bij de verhuurlocatie in Oostende. Deze kunt u vinden buiten het centrum dichtbij de luchthaven van Oostende-Brugge. Bij aankomst op de locatie hoeft u alleen het huurcontract te ondertekenen. Vervolgens ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Zo kunt u daarna gelijk vertrekken richting de volgende bestemming in België of buitenland. Alle verhuurlocaties hanteren een strict schoonmaak-beleid, waardoor u veilig de weg op kunt. Wilt u ook een auto huren in Oostende? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang € 10 korting op uw huurauto via Alamo.be en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •